Clarion's 6-1 / 2 "CMSP-651RGB-SWG Premium marine luidsprekers zorgen voor uitstekende prestaties en voor een prachtig geluid op uw boot. Net als alle Clarion-marine audio zijn deze premium luidsprekers gemaakt voor het leven op het water.

Salt & Sun gecertificeerd
Serieus geluid aan de kust
Als je gaat investeren in  marine luidsprekers, wil je zeker weten dat je luidsprekers krijgt die hoorbaar zijn boven motorgeluid en windgeruis. Deze Clarions zullen precies dat doen, en u zult ook onder de indruk zijn van de diepte en details die ze in uw melodieën brengen.

Deze luidsprekers met volledig bereik kunnen tot 50 watt RMS aan en zijn sterk genoeg om de hele dag een hoog volume aan te kunnen. Met wooferconussen van polypropyleen, 1 inch zijden dome-tweeters en gespierde magneten hebben deze luidsprekers gewicht en kwaliteit die u zult opmerken zodra u ze uit de doos haalt. Ze worden ook geleverd met witte en grijze metalen roosters, zodat u kies de stijl die bij uw boot past.

Zout en zon gecertificeerd
Clarion ontwerpt hun marine audio om bestand te zijn tegen het ergste wat moeder natuur te bieden heeft. Een robuuste korf van gegoten aluminium beschermt de hele structuur en de slagvaste kunststof roosters zijn UV-behandeld om bestraffend zonlicht te weerstaan. Een vloeistofafvoersysteem dat in de structuur is ontworpen, voorkomt dat regen en nevel zich ophopen. Alle marine luidsprekers van Clarion zijn ontworpen om te voldoen aan de industrienormen voor UV-straling, zout, mist en vochtbestendigheid of deze zelfs te overtreffen.

Specificaties:
  • 6-1/2" 2-way marine speakers with RGB LED lights (pair)
  • injection-molded, mica-filled polypropylene woofer with synthetic rubber surround
  • 1" silk dome tweeter
  • handles up to 50 watts RMS (100 watts peak power)
  • frequency response: 55 - 20,000 Hz
  • sensitivity: 87 dB
  • includes both white and gray metallic grilles
Foto('s):
Prijsinformatie:
Prijs per paar:
€ 149,95
Aantal: Bestellen

Verzendkosten

€ 7,95 

Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.