M3 10-inch Marine Subwoofer voor "Free to air" (175 W, 4 Ω) - Gunmetal Sport Grille en voorzien van RGB LED Verlichting! 

Met de juiste systeeminstelling zorgt de toevoeging van een subwoofer ervoor dat uw kleinere hoofdluidsprekers vrij zijn van het reproduceren van lage frequenties. Hierdoor kan uw hele systeem luider spelen en helderder klinken op alle luisterniveaus.

De M3-subwoofers met Free to Air ontwerp zijn speciaal ontworpen en gebouwd voor echte natte toepassingen, en zijn ontworpen om te werken zonder een speciale behuizing en zijn gericht op installatie met een middelmatig vermogen.

De M3-10 wordt het best gebruikt met versterkervermogen in het bereik van 50W - 175W en is geoptimaliseerd om te werken met een grote hoeveelheid lucht erachter (ten minste 2 cu. Ft. / 56,6 l). Als u een subwooferdriver nodig hebt die in een kleine afgesloten behuizing werkt, selecteert u in plaats daarvan onze M6-10W.

Geïntegreerd in het frame van de Sport Grille, werd de interne LED-verlichting zorgvuldig ontworpen om het oppervlak van de woofer uniform te verlichten met een levendige gloed, wat een dramatische visuele ervaring toevoegt aan uw reis op volle zee. Voeg een optionele RGB-controller toe om duizenden kleurvariaties te maken. Professionele installatie wordt sterk aanbevolen.


Zoals alle JL Audio-luidsprekers voor natte toepassingen, is deze driver gebouwd om een echte zeewateromgeving te weerstaan en jarenlang luisterplezier te bieden.

Specificaties: 

Continuous Power Handling (RMS) 175 W
Nominal Impedance (Znom) 4 Ω

Afmetingen:
Nominal Diameter 10.0 in / 250 mm
Overall Diameter (A) 10.75 in / 273 mm
Mounting Hole Diameter (B) 8.875 in / 225 mm
Bolt Hole Circle Diameter (C) 9.706 in / 247 mm
Motor Outer Diameter (D) 5.29 in / 134 mm
Mounting Depth (E) 5.12 in / 130 mm
Driver Displacement 0.04 cu ft / 1.13 L
Net Weight 6.5 lb / 2.94 kg
Video('s): JL AUDIO M3 Play Better!
Bijlagen:
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 349,95
Aantal: Bestellen

Verzendkosten

€ 7,95 

Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.