Kicker KA46B6B, de ideale zwarte buitenspeaker voor terras, zwembad of buitenkeuken! 

Rock dat legendarische KICKER-geluid binnen of buiten! Speel de KB6 op je achtertuindek, onder de dakrand, in de winkel of bij het zwembad voor geweldig geluid, regen of zonneschijn. U kunt zelfs mobiel gaan! Gebruik de universele beugel om de KB6 op uw terreinwagen of camper te monteren.

De KB6 is een full-range, zeer efficiënt luidsprekersysteem dat echt geschikt is voor gebruik binnen en buiten. Met een belasting van 8 ohm en klaar om te worden aangestuurd door uw stereo-ontvanger voor thuis of een auto-audioversterker, kunt u gemakkelijk een paar of meer met minimale inspanning laten werken (min. 18 AWG-luidsprekerkabel vereist voor gemakkelijk te knijpen terminals). De meegeleverde beugel maakt het gemakkelijk om verticaal of horizontaal te installeren - op bijna elk vlak oppervlak.

Ontworpen als een weerbestendig systeem met dubbele behuizing, beschikt de KB6 over gedurfde 6-1 / 2-inch KICKER-woofers en 2 x 5-inch, compressiebelaste hoorn-tweeters. De woofers maken gebruik van nauwkeurig afgestelde polypropyleenkegels en robuuste Santoprene®-randen. Het systeem combineert akoestische bassen en opwindende hoge tonen akoestisch voor een KICKER-geluid voor alle weersomstandigheden waar je de hele dag naar zult luisteren.

(KB-luidsprekers zijn weerbestendig voor gebruik in de meeste buitenlucht, maar zijn niet bedoeld voor varen in zout water, noch zijn ze ontworpen om de ontberingen van een zoutwateromgeving nabij een oceaanstrand of kust te weerstaan.)

Specifications
Type 2-way
Components per enclosure (cm) 16.5 Woofer; 2x tweet
Max Rec Amp Power (watts PEAK/RMS)* 150/75
Frequency Response (Hz) 55-21k
Dimensions (cm.) 27.9W x 20.7H x 20.7D
Impedance (ohms) 8
Sensitivity (dB 1w/1m) 90
Grilles Yes
 
Foto('s):
Bijlagen:
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 179,95
Aantal: Bestellen

Verzendkosten

€ 7,95 

Relevante producten
Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.