Photo

Onze Merken Waterdichte Audio


Wij zijn de exclusieve importeur van de onderstaande waterdichte audio merken:

JBL MARINE
Het merk JBL bestaat als sinds 1946 en werd opgericht door James B. Lansing, een Amerikaanse techneut met een passie voor muziek en geluid.

Met name in de jaren 70 maakte JBL een gigantische ontwikkeling door en richtte men zich naast de professionele markt ook op de consumenten markt. De technische voorsprong en kwaliteit van de JBL producten zorgden mede voor het feit dat JBL marktleider werd op alle gebieden.
Ook vandaag staat het merk JBL nog steeds synoniem voor hoge kwaliteit en veel luister plezier. Ondanks dat er geen officiële statistieken beschikbaar zijn, wordt JBL alom beschouwd als de grootste producent van luidsprekers ter wereld.

MB Quart
Het bekende en gerenomeerde Duitse MB Quart heeft een complete lijn van Hifi producten. Van Radio CD-spelers tot versterkers tot speaker system en zelfs een complete lijn van I-pod oplossingen, MB Quart heeft het allemaal

Aquatic AV
Het Amerikaanse Aquatic, groot geworden met audio systemen voor hot tubs en bubbelbaden heeft nu een complete lijn van waterdichte audio producten op de markt gebracht speciaal voor de watersporter. De producten voldoen allemaal minimaal aan de IP 66 normering en zijn dan ook compleet waterdicht!

JL AUDIO
JL Audio is één van de meest toonaangevende producenten van Audio  voor de Home, Mobiele en Marine Home Audio segmenten.
JL Audio streeft er naar kwalitatief hoogwaardige audio producten te ontwikkelen en te produceren. De meeste speakers van JL Audio worden dan ook in de US gemaakt. JL Audio is er van overtuigd dat haar klanten de hoogst mogelijke audio kwaliteit willen, simpel omdat: "You can hear the difference" 

Planet Audio
Planet Audio biedt een ongekende prijs/kwaliteits verhouding, alle apparaten zitten vol met handige features, Bluetooth, Ipod oplossingen, het is er allemaal en dat voor een vriendelijke prijs!

Rockford Fosgate
Het Amerikaanse Rockford Fosgate is natuurlijk voor elke liefhebber van hoogwaardige audio systemen een goede bekende, maar niet iedereen weet dat ze ook een complete lijn van "HIGH END" Marine Audio hebben. Ongekende kwaliteit, ongekende afwerking en ongekende muzikale beleving op het water zijn de kenmerken van deze marine audio producten! 
 
Photo