JL AUDIO JLMBT-CRX Bluetooth Media Controler/Ontvanger
 

Bluetooth® Audio Controller / Ontvanger

Speciaal ontwikkeld voor natte toepassingen biedt de MBT-CRX Bluetooth® Controller/Ontvanger je de mogelijkheid om je favoriete muziek rechtstreeks van je muziek drager via Bluetooth te streamen naar je audio systeem.

met een keur van IPX6 water is de MBT-CRX verregaand watervast en dus uitermate geschikt voor de condfities binnen de watersport, maar ook voor motorfietsen, waterscooters en andere natte toepassinmgen. Met de MBT-CRX voeg je gemakkelijk Bluetooth® mogelijkheden toe aan elke geluidssysteem en heb je volledige controle over je muziek! De grote mooi blauw verlichte knopen zorgen voor een prettige bediening zowel overdag als s'nachts. Door het compacte folrmaat is er voo de MBT-CRX altijd wel een installatie plek te vinden. 

Voorzien van het uiterst geavaneerde Bluetooth® v4.0 protoco; en de aptX codec, biedt de MBT-CRX zeer hoogwaardige audio kwaliteit en levert het een zeer dynamisch CD kwaliteit geluid. Met een bereik van 10 meter heb je altijd een goede Bluetooth verbinding. Met de MBT-CRX Bluetooth® Audio Controller/Ontvanger van JL Audio kun je jaar na jaar genieten van muziek op het water! .

Foto('s):
Video('s): JL AUDIO Marine
Bijlagen:
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 139,95
Aantal: Bestellen

Verzendkosten

€ 7,95 

Relevante producten
Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.