JLXB-MFBU-ANL
Master ANL Fuse Block for 4 AWG - 1/0 AWG Wire (250A Maximum)

Dit verbazingwekkend flexibele Master Fuse Block is eenvoudig te installeren en is ontworpen om grotere draden die meerdere versterkers of een volledig systeem voeden te beschermen.Elk aansluitblok kan roteren onder vijf verschillende wire-entry hoeken, waardoor je maximale flexibiliteit krijgt. Dit komt met name goed van pas bij het werken met dikkere stroomdraden, die lastig te bewerken zijn in een overvolle motorruimte

OmOns gepatenteerde OmniSert ™ systeem accepteert bedrading van 8 AWG tot 4 AWG, zonder de noodzaak de adapter uit bouwen.

De zekeringshouder is gemaakt van een bewerkte messing constructie met marine-grade stannum plating. Een hoge temperatuur polycarbonaat basis en scharnierend deksel zorgen verder voor isolatie en bescherming.

De juiste ANL zekeringen  worden apart verkocht. Om de zekering te plaaten dan wel te verwisselen met het deksel worden verwijderd (geen gereedschap nodig), en een platte schroevendraaier (of grote munt) moeten worden gebruikt om de zekering te plaatsen. 

Foto('s):
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 49,95
Aantal: Bestellen

Verzendkosten

€ 7,95 

Relevante producten
Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.