JLMMR-40

Volledig functionele, NMEA 2000®-netwerk bedrade afstandsbediening met LCD-kleurenscherm

De MMR-40 is een NMEA 2000® netwerkcontroller die is ontworpen om volledig functionele hulpregeling aan MediaMaster®-radio's toe te voegen.

Uitgerust met een NMEA 2000® Micro-C-connector, maakt de MMR-40 op twee manieren verbinding met een host MediaMaster®-broneenheid:

Directe interface met het NMEA 2000®-netwerk van een schip met behulp van geschikte NMEA 2000®-kabels en -connectoren (niet inbegrepen)
Directe verbinding van één MMR-40 met één host MediaMaster®-broneenheid met behulp van MMC-PN2K-netwerkkabels (afzonderlijk verkocht) om een ​​geïsoleerd, alleenstaand NMEA 2000®-netwerk te simuleren.
Eenmaal verbonden, herkent de MMR-40 automatisch de host MediaMaster®-broneenheid en spiegelt vervolgens alle besturingselementen van de hostbroneenheid en scherminformatie op het full-color 2,8-inch LCD-scherm van de MMR-40, resulterend in een complete MediaMaster®-gebruikerservaring .

De MMR-40 is uitgerust met een onafhankelijk displaythema en lichtregeling voor maximale flexibiliteit bij de montageplaats, ongeacht de instellingen op de hostbron. Ontworpen voor real-world marine (en vele outdoor) toepassingen, is het weerbestendige (IP66-rated) chassis gebouwd om de meest veeleisende omgevingen te weerstaan.

De MMR-40 bevat de volgende functies:

NMEA 2000® gecertificeerd (LEN 4)
Gemakkelijk af te lezen LCD-kleurenscherm van 2,8 inch met hoge helderheid en grote bedieningselementen met achtergrondverlichting
Onafhankelijke dag / nacht-displaythema's en lichtregelaars
IP66 gewaardeerd voor echte scheepvaart
Inclusief beschermende zonnekap
Opmerking: de MMR-40 is geen op zichzelf staande ontvanger en functioneert niet zonder een aangesloten MediaMaster®-broneenheid. Alle afstandsbedieningsfunctionaliteit van de MMR-40 is uitsluitend afgeleid van de hostbroneenheid. De functionaliteit van de MMR-40 vereist verbinding met een NMEA 2000®-netwerk of gebruik van netwerkkabels met MMC-PN2K (afzonderlijk verkrijgbaar).
Table_Image
Height (H) 3.74 in / 95 mm
Width (W) 4.65 in / 118 mm
Depth (D1) 0.55 in / 14 mm
Depth (D2) 1.96 in / 50 mm
Mounting Hole Height (A) 3.12 in / 80 mm
Mounting Hole Width (B) 3.74 in / 95 mm
Bijlagen:
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 299,95
Aantal: Bestellen

Verzendkosten

€ 6,95 

Reviews Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews
 
 
 
 
 
NIEUW
Aquatic AV Marine Radio's DAB+ 
Watervaste Marine Radio's van het Amerikaanse Aquatic AV met DAB+


Meer Info