Compacte Watervaste radio met lcd-scherm

De CMM-10 is ontworpen voor maritieme en powersport-toepassingen en is een ultracompacte, weerbestendige (IP66-classificatie) radio met ingebouwde versterker en diverse veelzijdige audiofuncties, waaronder DAB+.

De CMM-10 is uitgerust met een verscheidenheid aan audio opties waaronder Bluetooth, USB en DAB+ en beschikt over een wereldwijde, digitale AM/FM-tuner met RDS (Radio Data System)-displayinfo, Bluetooth®-audiostreaming en een USB 2.0-ingang voor weergave vanaf uw USB-opslagapparaat ( met 1A opladen), allemaal ontworpen om non-stop audio te leveren, hoe zwaar je buitenavonturen ook mogen zijn.

Een robuust, weerbestendig chassis (IP66-classificatie) herbergt een 2,09-inch (53 mm) LCD-scherm met grote tekst en dimbare bediening voor weergave 's nachts. Wanneer u in beweging bent, zult u de enkele draaiknop, de verlichte knoppen en de overzichtelijke gebruikersinterface waarderen.

Flexibele audio-uitvoeropties zijn onder meer een oerdegelijke, ingebouwde versterker, die uw luidsprekers kan voorzien van 80 watt (20 W RMS x 4 @ 4 ohm) hifi-geluid naar twee hoofdzones, evenals een stereopaar van kristalhelder voorversterkeruitgangen (1,5 V RMS), met selecteerbare Zone 2- of subwooferfunctionaliteit. Pas uw geluid aan met ingebouwde toonregelingen (bas en treble), plus onafhankelijke niveauregeling voor de subwooferzone.
Foto('s):
Bijlagen:
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 249,95
Aantal: Bestellen

Verzendkosten

€ 7,95 

Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.